Om plakater / storformatprint

Storformatprintere er velegnede til print af plakater o.l. i mindre oplag og høj kvalitet - mulighederne er mange - udover print på fotopapir, tilbyder vi bl.a. Vinylklistermærker, Plastfolie til at indsætte i gadeskilte, PVC-bannere, Rollups, Folie til lysskilte, Bomuldslærred og mere. Vi printer både med vandbaseret blæk til almindelige plakater og latexbaseret blæk, som bruges til klistermærker og udendørs skiltning.OBS! Plakaterne behøver ikke at være ens. Bestiller man f.eks. 10 plakater, må de gerne have 10 forskellige motiver - dog skal alle plakater være i samme størrelse og papirtype for at opnå mængderabatten.

Vores maskiner er kun beregnet til at producere mindre oplag. Skal du bruge flere end 25 stk plakater af samme slags, anbefaler vi at du kontakter os og får et tilbud på offsettrykte plakater istedet.


Prisberegner:Hvordan bestiller jeg?

Valby Lyntryk har ingen webshop eller online indkøbskurv. Du kan dog sagtens bestille online: Send blot en email til grafisk@valbylyntryk.dk, med en beskrivelse af din ønskede opgave, samt vedhæftet trykfil og evt. din beregnede pris. Når vi har checket dit vedhæftede materiale igennem, kontakter vi dig med en bekræftelse af din bestilling.

Startpris:
Trykpris:
Papirpris:

Subtotal:
Moms:

Total, DKK: