Om Hæfter / Booklets

Et hæfte (også kaldet en booklet) er en tryksag, hvor flere ark foldes på midten og hæftes sammen i ryggen. Sideantallet i et hæfte skal være deleligt med 4. (Sideantal 4, 8, 12, 16, 20, 24 osv.)

(Ring eller send os gerne en mail med din forespørgsel, hvis dét produkt du leder efter ikke findes blandt følgende eksempler.)

Bemærk: Ved print på 90gr papir. (vores mest budget-venlige hæfte) er det ikke muligt at print hele vejen ud til kanten af arket. Der vil således være en hvid margen på hæftet, på ca. 5mm.

OBS!
Priserne er baseret på digitaltryk, hvilket er velegnet til små og mellemstore oplag. Skal du bruge over 500 stk hæfter, anbefaler vi at du kontakter os og får et tilbud på offsettrykte hæfter istedet.

Prisberegner:


Hvordan bestiller jeg?

Valby Lyntryk har ingen webshop eller online indkøbskurv. Du kan dog sagtens bestille online: Send blot en email til grafisk@valbylyntryk.dk, med en beskrivelse af din ønskede opgave, samt vedhæftet trykfil og evt. din beregnede pris. Når vi har checket dit vedhæftede materiale igennem, kontakter vi dig med en bekræftelse af din bestilling.


Startpris:
Trykpris:
Papirpris:

Subtotal:
Moms:

Total, DKK: